Има ли добри хора в Пловдив?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:00 / 10.05.2018
2083
От 11.00 до 18.00 часа днес срещу стълбите на "Каменица" ще се проведе за седма поредна година акцията "В търсене на добрия човек", целяща да издири най-добрите пловдивчани, предложени от съгражданите си. Не само празниците са времето, когато се обръщаме към семейните и общочовешките ценности, а и обикновените делници. Отново ви каним  на "Пункта на добротата" за да ни разкажете историята на ваш близък, приятел или човек, на когото се възхищавате и който ви служи за ориентир за нравствена доброта, социална отговорност, отзивчивост и съпричастност към проблемите на другите. Ученици от ПГХТТ ще организират "Патрули на добротата“ и ще разговарят с минаващите за доброто около тях. 

Хората, които ни мотивират да бъдем по-добри  заслужават  да им благодарим по  един нетрадиционен начин, като  ги удостоим с нашите грамоти - приз "Най-добрия човек“ ,които ще бъдат раздавани на акцията. Елате на "Пункта на добротата", ние ще запишем вашата история и ще помогнем тя да достигне до всички пловдивчани. Номинации ще се приемат и на email: dobria_chovek@abv.bg. Нека заедно направим Пловдив и неговите хора по-добри, зоват организаторите!

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).