Хората на Каназирева и за шеф на водопад не стават, но ги рекламират платено пред пловдивчани

Автор: Георги Кирилов
Коментари (6)
10:20 / 23.05.2022
11879
В повечето случаи политиците, главозамаяни от позицията си, не осъзнават колко позорно и нелепо изглеждат в обществото и пред избирателите си. Показателен е случаят с Дани Каназирева и "котилото" й от "кадри", набутани на редица важни постове.

Каназирева направи кариера и спечели гласове на местните избори, плюейки бясно тогавашните управляващи от ГЕРБ. В момента е народен представител от ГЕРБ, а бе и областен управител, назначена от същата партия. Толкова за морала на тази презряла вече пловдивска партийна функционерка.

Лошото е, че управленските кадри, които нейната партия "Съюз за Пловдив" пробутва начело на важни институции в Пловдив, са нелепо некадърни за заемания от тях пост.

Такъв е случаят с Веселин Козарев, който е управител на общинското предприятие "Градини и паркове". С началото на пролетта и раззеленяването на града на Козарев му се наложи да поработи и с пълна сила лъсна неговата некомпетентност.

Plovdiv24.bg получи и публикува вече множество сигнали за непочистени треви, криещи опасност за здравето на пловдивчани. Можете да ги видите тук и тук, а някои граждани не издържаха и взеха нещата в свои ръце. Ситуацията доведе до скандал между особено близкия до сърцето на Каназирева Евелин Парасков и кмета на "Източен" Иван Стоянов. Изключително изчерпателен за ситуацията е и анализът на Любомир Минчев.

Вместо обаче Каназирева и кликата й да се извинят на пловдивчани, те рекламират платено в социалните мрежи клипче във възхвала на добрата работа на ОП "Градини и паркове". Тук дори възмущението е малко, ситуацията в "Съюз за Пловдив" очевидно граничи с чиста шизофрения.

Виж коментарите (6)

Още по темата (13):
08.05.2023 "Градини и паркове": Този сезон тревата расте много бързо, работим извънредно дори и по празниците
30.05.2022 Дърво падна върху паркирани коли, жители ще съдят община Пловдив
25.05.2022 Пловдивчанин към "Градини и паркове": Моля, не косете тревите около блока! Искам да ми пазят сянка
25.05.2022 "Градини и паркове" се събуди от зимен сън
23.05.2022 В Пловдив косят треви и на 24 май
23.05.2022 Шофьорка: Безхаберие на Околовръстното
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).