Грозни сцени с участието на жител на "Оазис“ в известен супермаркет

Автор: Георги Василев
Коментари (49)
22:29 / 27.05.2020
51945
Жител на комплекс "Оазис“, който се намира в квартал "Кючук Париж“ в Пловдив, получи своето наказание за опит за кражба, който завърши с епичен скандал в кварталния супермаркет "Билла“, научи репортер на Plovdiv24.bg.

Той посетил магазина, малко преди да затвори. Взел необходимите му продукти и се насочил към касите. По това време една от касиерките приключвала работа и тръгнала към офиса. Тя забелязала, че мъжът бил взел стоки и искал да излезе, въпреки че не ги е заплатил.

Тя препречила пътя на обвиняемия, за да не може да излезе. Това го разгневило и същият започнал да вика и псува. Тогава се намесил охранителят на смяна в магазина. Той заявил на мъжа или да заплаща каквото е взел, или да го оставя и да си тръгва, без да създава проблеми.

Тогава обвиняемият насочил агресията си спрямо него и започнал да вика и да го обижда с думите "нещастник, боклук, да ти е** майката“. Нарушителят запретнал ръкави и се опитал да удари охранителя, след което го хванал за якето и започнал да го дърпа.

За действията си мъжът бил изправен пред съда. Магистратите му отредели единствено глоба в размер на 1000 лева заради чистото му съдебно минало, добрите характеристични данни, както и ниските му доходи.

Решението може да бъде обжалвано.

Виж коментарите (49)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).