Грозна случка и пердах между полицаи и наркомани в Пловдив

Автор: Георги Василев
Коментари (28)
22:02 / 14.04.2020
31604
За много грозна случка, в която са участвали пловдивски полицаи и наркомани, научи репортер на Plovdiv24.bg.

Всичко се е случило миналия петък. Тогава, около 14:15 часа в Шесто РУ постъпил сигнал за група наркомани, които се били струпали в междублоковото пространство на ул. "Герлово“ в квартал Изгрев.

На мястото веднага пристигнали двама униформени на мотори. Един от мъжете, който бил на мястото, ги видял и веднага се скрил зад храст в района. Полицаите спрели непосредствено до него и го попитали какво прави там. Той отговорил: "Нищо не съм направил, гледайте си работата, к‘ви сте вие, майка ви шъ ***“ и тръгнал да бяга.

Единият униформен тръгнал след нарушителя, като му указал да спре, но той не го послушал. Когато го настигнал, обвиняемият се опитал да го събори и го дърпал за ръкава на униформата, като казал по отношение на полицейските служители: "ще видите вие, утре няма да сте полицаи, утре ще сте уволнени“. Това наложило служителят да нанесе на нарушителя в областта на краката удар със служебната му палка. Мъжът паднал на земята. Бил извикан патрул и обвиняемият – транспортиран в районното за 24 часа.

По-късно бил изправен и пред съда. Магистратите го глобили с 300 лева, тъй като и преди бил осъждан неколкократно за престъпления против правото на собственост. Като смекчаващо обстоятелство съдът отчел неговото затруднено материално и социално положение. Решението подлежи на обжалване пред окръжния съд.

Виж коментарите (28)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).