"Градини и паркове" косят треви в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:33 / 12.03.2024
1586
Вече втора седмица екипи на "Градини и паркове“ косят тревата в централните и кварталните пловдивски паркове, на детските и спортни площадки, по разделителните ивици на основните булеварди и прилежащите към тях зелени зони.

Включена е голяма част от наличната специализирана техника, а 100 процента тя ще бъде използвана след 1 април, когато персоналът ще се допълни със сезонни работници.

"Започнахме още в началото на месеца, тъй като заради топлото и влажно за сезона време тревата избуява много бързо. Готови сме да се справим с очакваните предизвикателства. Основен приоритет са ни най-посещаваните обществени места, но съвсем скоро предстои косенето и в междублоковите пространства. Създали сме необходимата организация, молим гражданите за малко търпение“, заяви директорът на общинското предприятие Антон Георгиев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шеметен първи юни, нови обекти и единствен по рода си MakeUp Mast...
Дебора минути преди делото: Готова съм психически за разпита
Борислав Инчев, "Синя България": Трябват стимули за старите бълга...
Прочетете това и пак си помислете дали ще запалите цигара
В Пловдив започва по същество делото "Дебора"
Арменското училище в Пловдив чества 190 години


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).