Голямо събитие беше отменено в София, но ще се състои в Пловдив 

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:58 / 14.03.2023
4895
Започва записването за участие в шоуто "Нощ на звездите“, което ще се проведе през август в Пловдив. По време на спектакъла ще се опитаме да подобрим световен рекорд, каза Енчо Кирязов.

"Осма поредна година откриваме кампанията за "Нощ на звездите“ при вас. Благодарение на вас толкова много деца кандидатства за тези награди. Сайтът ще бъде отворен на 20 март и всички могат да подадат кандидатурите си. Категориите отново са три – образование, спорт и изкуство. Във всяка една категория има професионално жури, което ще селектира десетима от всяка категория. След това от тези десет ще се селектират по трима във всяка категория“, обясни той пред bTV.

Тези трима селектирани кандидати ще участват в специално шоу, което ще се проведе в Античен театър – Пловдив. Там се бъдат излъчени и големите победители в съответната категория.

"По време на пандемията отменихме спектакъла в зала "Армеец“ в столицата. На следващата година, заради мерките, потърсихме ново място. Най-красивото и най-подходящото място за целта се оказа Античен театър в Пловдив. Както се казва: всяко зло за добро“, каза още Енчо Кирязов.

Шоуто всяка година се надгражда и летвата се вдига непрекъснато. То ще е през август и публиката ще види съвършено нов и уникален спектакъл. Улиците в града под тепетата ще бъдат затворени. В Пловдив ще бъде монтиран голям автокран, който ще позиционира на сцената на Античен театър огромно кълбо. "Ще се опитаме да поставим нов световен рекорд“, уточни Енчо Кирязов.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).