Голямо признание за пловдивската "Галакси Инвестмънт Груп"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:32 / 22.03.2019
5508
Късно снощи се проведе петото годишно издание на престижния конкурс "Компания на годината". Инициативата на на списанията Bulgaria Business Review и Business Lady отличава най-добрите компании в различните индустрии, дават гласност на постиженията им и фокусират общественото внимание върху иновативните и успешни модели на управление. В рамките на инициативата награди взеха общо 20 организации в различни сектори на икономиката, сред които индустрия, строителство и архитектура, здравеопазване, банков сектор, телекомуникации, фармация, застраховане,  бързооборотни стоки и др.

Водещата инвестиционна компания "Галакси Инвестмънт Груп" взе отличието в категория "Инвестиции“. Дружеството беше наградено с приз за "Инвестиции, развитие и управление на недвижимата собственост“. Официалната церемония събра близо 200 представители на бизнеса и държавните институции.

"Преди всичко бих искал да благодаря за днешната награда на организаторите на събитието. Признанието, на което се радва "Галакси Инвестмънт Груп" тази вечер е резултат на десетките успешни проекти, реализирани през годините. Тази награда отразява духа и високия професионализъм на всеки един човек в екипа ни и също така носи отговорността да правим проекти, които създават стойност за компанията ни, нашите партньори и обществото като цяло", сподели по време на церемонията директорът "Инвестиции и продажби“ в "Галакси Инвестмънт Груп" Мартин Драгоев.

Наградите на "Компания на годината" са продължение на основната цел на двете медии - да споделят успешни бизнес модели, да бъдат трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения. Призът "Компания на годината" се присъждат за заслуги, свързани с развитие на човешкия капитал; непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга; ефективност и прозрачност; успешен мениджмънт; конкурентоспособност и иновации; клиентски подход; успешен бизнес модел; ефективни комуникации; ноу-хау; добро пазарно позициониране; устойчиво развитие; корпоративна социална отговорност.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).