Голяма драма! Катастрофата на пътя Пловдив - Кадиево преобърнала живота на цяло семейство

Автор: Диана Бикова
Коментари (2)
12:20 / 09.09.2019
52970
Вечерта на 9 срещу 10 юни 2017 г. Мирослав Ненчев се прибирал от Стамболийски към Пловдив. По пътя Пловдив - Кадиево срещу него се задал автомобил БМВ с водач Деляна Терзиева. Автомобилът нарушил правилата за движение, навлязъл в лентата за насрещното движение и по непредпазливост е причинила смъртта на 49-годишния Мирослав Ненчев.

Жената е управлявала автомобила след употреба на наркотично вещество с активна съставка тетрахидроканабинол.

Делото в Окръжния съд започна по изключение не с разпит на свидетелите, а с приемане на съдебно-медицинската експертиза и допълнителната експертиза към нея, изготвени от вещото лице Янко Илиев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Лекарят обясни какви са външните белези при употреба на марихуана и отражението върху физико-психическото състояние на потребителя. В конкретния случай с катастрофата на пътя между Пловдив и Кадиево експертизата не може да установи по кое време е употребено наркотичното вещество преди водачката Терзиева да седне зад волана.

Съпругата на загиналия Мариета Ненчева разказа за съвместния им живот, който продължил 23 години, за грижата за децата и как катастрофата им се е отразила. По нелепа случайност Мариета е била на възрастта на децата си, когато е загубила собствения си баща. Сега смъртта на съпруга й преобръща наопаки нейния и на децата й живот. Големият син Христо Ненчев по онова време е бил първокурсник редовно обучение в специалността "Маркетинг". След катастрофата той поема грижата за издръжката на семейството и започва работа в строителна фирма. Налага се да се прехвърли в друга специалност и да премине към задочна форма на обучение. Лишава се от личен социален живот. Малкият син Красен, който е бил на 16 г., преживява истински шок, тъй като е бил много близък с баща си. Месеци по-късно, тъкмо когато скръбта започнала полека-лека да затихва, ново нещастие сполетяло семейството - вдовицата получила инсулт, от който оглушала. Останала дълго време в болница, а след това продължително се възстановявала.

Обвиняемата Деляна Терзиева отказа да дава обяснения в началото на процеса. Това ще стане след разпита на всички свидетели.

Интервю с адв. Павел Михайлов - представител на семейството на загиналия Мирослав Ненчев, гледайте във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)

Още по темата (7):
13.01.2020 Вижте каква е съдбата на шофьорката, отнела човешки живот между Пловдив и Кадиево
13.12.2019 Каква ще е присъдата на шофьорката на БМВ-то, убила колега?
21.10.2019 Ето как Деляна се напушила с трева, след като уби човек на пътя
24.09.2019 Най-после снимаха лицето на шофьорката на БМВ-то, убила колега
09.09.2019 Токсиколог: Опитните консуматори на дрога умеят да дозират, за да изглеждат нормални
09.09.2019 В Окръжния съд започна дело за убийство на пътя между Пловдив и Кадиево
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).