Голяма акция на МВР в Пловдив, отнеха книжките на 6 шофьори!

Автор: Васил Динев
Коментари (8)
19:23 / 22.12.2019
47439
От 14 до 18 часа днес на територията на Шесто РУ в Пловдив се проведе специализирана полицейска операция по линия "Безопасност на движението и охрана на обществения ред", съобщиха току що от пресцентъра на ОД МВР. И добавиха:

"В рамките на операцията са проверени 108 лица и 48 автомобила. По Закона за движение по пътищата са констатирани 21 нарушения и са съставени 8 акта.Три от проверените лица са управлявали автомобили без обезопасителни колани, а на четирима са съставени фишове за нарушаване на пътни знаци и маркировка.

Два от проверените автомобили са били без документи за годишен технически преглед, на шестима души са отнети шофьорските книжки. Съставен е 1 бр АУАН за управление без застраховка "Гражданска отговорност".

В рамките на операцията, проведена от служители на сектор "Специализирани полицейски сили" на територията на 6 РУ, са установени 13 нарушители по Закона за българските лични документи. Проверени са 21 криминално проявени лица. Едно лице е било обявено за общодържавно издирване".

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).