Глутница кучета всява паника в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
11:06 / 13.08.2010
6207
Глутница от 12 агресивни кучета обикаля нощем Тракия и всява страх и ужас у хората. Кметът на Тракия Гиньо Матев обяви, че неколкократно получава оплаквания от тракийци, подплашени от страховитата глутница. Главатар на 12-те песа е едро светло куче. С него има и женска.

Глутницата нахлува в квартала нощем откъм ЗЗУ и газстанцията до РПУ-то и се придвижва към района на блок 100. От зооветеринарния комплекс не могат да ги уловят, тъй като в момента, в който ги осветят, те се разбягват, затова от районната администрация ще ги търсят къде денуват, за да могат да бъдат заловени.

Хора от квартала смятат, че кучетата денуват край овчарници, намиращи се в южните покрайнини на "Тракия". Тези, които са се натъквали на страховитата глутница нощем пък разказват, че кучетата набелязват котките, търсещи храна в кофите за смет и ги разкъсват, освен това се хранели с малки котенца.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(C) ПОТВ


Източник: ПОТВ

Виж коментарите (30)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).