Главният инженер: Първата задача, по която започнах да работя е осветлението на стадион "Локомотив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
10:00 / 09.12.2011
4048
"Първата задача, по която започнах да работя веднага след назначаването ми в Община Пловдив беше проблемът с осветлението на стадион "Локомотив", което е целева субсидия от 950 000 лв. и е от държавата", каза в началото на разговора с репортера на Plovdiv24.bg новият главен инженер на Общината Йордан Калев. 

30-годишният мъж е семеен, с две малки деца. Завършил е две магистърски програми към Технически университет в София: "Индустриален мениджмънт" и "Електроенергетика и електроснабдяване". Професионалният му опит в последните 5 години и половина е като главен експерт в район "Източен". Във връзка с това, работата в община Пловдив не е нещо ново и непознато за новият главен инженер, който заменя на поста Папазов, който пък става шеф на Капитално строителство на мястото на пенсионираната Поля Паунова.

"След като на 21.11.2012г. бях назначен на поста главен инженер в Община Пловдив заварих доста преходни обекти, останали от старото управление, които трябва да се довършат", коментира инж. Калев. Става въпрос за изключително важни за града обекти като Градския дом на културата, Четвъртък пазара, Зоокъта и др. В момента Калев все още се запознава детайлно с казусите, които ги касаят. 

Главният инженер съобщи още, че най-вероятно до края на другата седмица ще бъде обявена новата инвестиционна програма на община Пловдив за 2012г. 

"В нея са заложени булевардите в града, които трябва да се асфалтират и много други обекти, които обаче ще представим поетапно", поясни още той. 

Запитан, престоят ли промени в дирекцията, за която отговаря, Калев беше категоричен, че това ще стане ясно с обособяването на новата структура на Община Пловдив.

Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Започва последният етап на най-новата улица в Пловдив
Забавен надпис на автомобил с пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).