Гергов: В Пловдив трябва да има промяна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:51 / 24.09.2015
3439
"В Пловдив трябва да има промяна и тя започва с БСП. Ние сме сериозната партия, партията на традициите и морала, партията на истинските хора. Длъжни сме да направим промяната, заради героите септемврийци и заради бъдещите поколения". 

Това заяви председателят на пловдивските социалисти и кандидат за кмет на града Георги Гергов пред стотици пловдивчани, събрани в Акациева горичка по повод 92 години от Септемврийското въстание. В речта си той декларира убеденост в успеха на левицата, защото предлага млади кандидати за районни кметове и способни хора за общински съветници.

"Ръководството на партията разчита на нас", изтъкна Георги Гергов и предаде личните поздрави на Михаил Миков към пловдивските социалисти, отправени по време на вчерашното национално съвещание в НДК.

"Ние предлагаме нов вариант за управление на Пловдив и той слага край на скритите и явни коалиции в Общинския съвет, на порочните схеми за преразпределение на общинския бюджет", гарантира социалист №1 в Пловдив. 

"Този мениджмънт на града доведе до изключване на тепета от възможност за европейско финансиране, на река Марица, на Главната, на Стария град. Този мениджмънт построи една зала за милиони вместо три, в които да спортуват нашите деца, вдигна данъците и кърпи бюджета с милиони кредити. Няма да скрием от пловдивчани истината", посочи Георги Гергов и продължи: 

"Длъжни сме да го направим, заради пенсионерите, които мизерстват, заради децата ни, които напускат, заради внуците, които искам да се върнат в България". 

В заключение лидерът на социалистите в Пловдив и областта поясни, че БСП ще се състезава с №5 в тези избори - числото, с което социалистите вкараха четирима депутати през 2013. 

"Това е числото на победата", коментира и водещият на митинга Николай Радев
В словото си по повод първото в света антифашистко въстание кандидатът за районен кмет на Западен Милена Колева изведе поуките и подчерта, че само левите сили са в състояние на направят социална революция и да управляват в името на хората. 

Виж коментарите (4)

Още по темата (892):
10.05.2023 Пепа Деведжиева: Разкритията на Чингарова са след дъжд качулка
09.05.2023 Предсeдателят на РИК-Пловдив за думите на Чингарова: Не трябва да се допускат подобни внушения
09.05.2023 Бивш председател на ОИК: Твърденията на Чингарова са абсурдни
09.05.2023 Районна прокуратура Пловдив се самосезира, започва проверка
09.05.2023 Освободен зам.-кмет на "Централен" разбуни духовете с обвинения за фалшифицирани избори в Пловдив
15.10.2019 Мирно и кротко: Последната сесия на ОбС Пловдив свърши за 20 минути
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).