Ген. Матеев за най-добрия военен спортист: Изключителен войник

Автор: Гено Петров
Коментари (0)
08:29 / 05.01.2024
1361
Днес в Пловдив бяха наградени на най-добрите военни спортисти за 2023-та година. Церемонията се проведе в зала "Съединение“ на Историческия музей. Ваня Гатева и Неделчо Василев бяха обявени за най-добрите спортисти на България.

"За новата година си пожелавам най-вече здраве. Спортът за мен е нещо много ценно. Благодаря на ген. Явор Матеев, че винаги ни е подкрепял. Това, което ми дава най-много сили са семейството, децата ми, колегите и треньорите. Без тяхната подкрепа няма как да успея", каза развълнувано Гатева.

"Пожелавам на всеки да изпита това чувство. Военният многобой е най-трудната дисциплина, там трябва да си добър в почти всичко - да стреляш, да хвърляш гранати и др. Виждам своето бъдеще само и единствено в Специалните сили", каза и Неделчо Василев

"Неделчо Василев е един изключителен универсален войник. Той е доказателството, че всеки, който има воля и се труди, може да успее. За 5 години се изгради в армията като най-добрия спортист на Министерството на отбраната", каза ген. Матеев за Василев.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гребната база в Пловдив непочистена след Световното по риболов
Пловдивският Лаута се превърна в арена на битки от Античността и ...
Много скръбна вест за Пловдив
Какво не знаем за Четвъртък пазара и защо се нарича точно така
Пловдивски съветници бранят Панагюрското златно съкровище, не го ...
Автобуси тръгват по "Модър-Царевец", условието е 20 млн. лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).