Ганчо Колаксъзов обещава да откачи Пловдив от опашката

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:08 / 05.11.2008
3969
Ганчо Колаксъзов от БСП е новият заместник-кмет по европейските проекти и международното сътрудничество на Пловдив. "31-годишен съм. Родом от Карлово. Женен, с две деца. Имам няколко висши образования - английска филология, политология, завършил съм магистратура по дипломация и международни отношения", представи кратката си визитка той на специална пресконференция днес в общината.

Наясно е с материята, с която се захваща. И досега като частен консултант е работил по  различни проекти в неправителствения сектор, участвал е в различни процедури и оперативни програми по програма ФАР. Да анализира моментното състояние на дирекция "Евроинтеграция" е първото нещо, с което ще се заеме, тъй като има проекти, които предстои да бъдат финализирани; после, по думите му, ще подготви план за работа по сектори, давайки приоритет на проекти, свързани с околната среда и административния ресурс, по които община Пловдив има шанс да бъде избираем бенифициент.

"Привърженик съм на добре планираната и осмислена дейност. Според мене една от досегашните грешки е работата на парче. Поне шест месеца ще са нужни, за да се усетят първите реални резултати от дейността ми. Пловдив няма да стане първенец по усвояване на европейските средства след месец, но няма вече и да е на опашката", каза Колаксъзов.

Новият заместник-кмет все още не се е срещнал със Славчо Атанасов, който в момента ни побратимява с узбекистанския град Самарканд, няма служебен компютър и телефон и очаква да получи заповедта си за назначение в понеделник, но вече е ентусиазиран за работа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят редица правилници и наредба на Община Пловдив
Знаковата сграда, която Пловдив загуби завинаги
Катя Стоилова, БСП: Повишаване на тежестта на наказанията за изос...
Ивета Балева от Starbucks Парадайз Център ще представя България н...
Риба на фурна с гарнитура докара разстройство на деца в Пловдив
Откриха много наркотици в апартамент в Кючука!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).