ГЕРБ подари на кмета червена книга на "изчезващите" му заместници

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:06 / 14.10.2010
6602
Официална честитка към кмета по случай назначаването на 13-ия му заместник от началото на мандата отправи от трибуната на местния парламент Сузана Николова, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

От името на ГЕРБ тя го призова преди да вземе решение дали да се кандидатира отново да се поразмисли, че три неща, дадени веднъж, никога не се връщали обратно: време, дума, възможност. Мандатът бил едно пропиляно време за пловдивчани, дадена и неизпълнена дума и една пропусната възможност. В своята декларация ГЕРБ призовават кмета да си отговори дали ВМРО може да управлява в коалиция и дали самият той е добър управленец, след като на третата година от мандата определя приоритетите на Пловдив, за които ще работи.

"Добър ръководител ли е Славчо Атанасов, след като за три години управление успя да назначи 13 зам.-кметове? Може ли Пловдив да се управлява с "плаващо" мнозинство или всъщност с "плаващ" кмет? На кораба на коя партия смятате да се качите този път, господин Атанасов?" - поредица от въпроси изстреля Николова.

Червена книга на "изчезващите" зам.-кметове подари тя, но не на Славчо Атанасов, тъй като е в болнични, а на Александър Долев, който ще кметува до 18 октомври. Николова заключи, че мандат 2007-2011 се е превърнал в мисията невъзможна за Славчо Атанасов.

Изпълняващият длъжността Долев хландокръвно прие подаръка и призова съветниците към по-малко политическо и литературно вдъхновение, а към по-голямо съсредоточение върху дневния ред на днешната сесия, който включва 37 точки.

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Препродажбата на билети продължава
30 индийци ще карат градски автобуси в Пловдив, дават им жилища и...
Няколко въпроса след фаталната катастрофа на булевард "Руски"
В западната част на Пловдив: Вдигат му чистачките, но не му пука
Историческо богослужение на митрополит Николай в Дубай
Как оцеля последното лятно кино в Пловдив?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).