ГЕРБ Пловдив област: Не може да се управлява на инат. Орешарски е темерут

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:36 / 17.09.2013
3136
"Правителството на Орешарски управлява некомпетентно", заяви на пресконференция Здравко Димитров, ексобластен управител и настоящ депутат на ПП ГЕРБ. По думите му предизборните обещания на сегашните управляващи се оказали само един голям балон.

"Обещанията за 250 хиляди нови работни места и за 450 лева минимална работна заплата са химера, която може и да се случи, но в края на мандата на това правителство", категоричен беше Димитров.  Според него, дори коалиционните партньори от ДПС, БСП и Атака са на разнопосочни мнения относно доста неща и не е ясно как така се управлява държавата. 

По отношение на казуса "Белене" той заяви, че управляващите са разединени.

"Някой е поел преди време ангажимент, който трябва да изпълни. По същия начин стана с отпадането на данък лихва - различни политически позиции се изказват относно приемането му и въпреки гръмко обявяваното отпадане, данъкът ще остане", заяви още депутатът от ГЕРБ. 

Относно тютюнопушенето мненията са отново разнопосочни, възмути се още той, а при управлението на европейските фондове, по думите му, цари пълна некомпетентност от страна на министър Зинаида Златанова

Според народния представител Силвия Хубенова, вотът на недоверие е инструментът, с който опозицията може да покаже отношението си към управляващите. 

"Не може да се управлява "на инат", да те освиркват навсякъде, където отидеш и ти да даваш вид, че не ти пука - това е пълно безхаберие. "Темерутът" Орешарски трябва да си ходи, и то незабавно", категорична беше тя. 

Правителството на БСП, ДПС и Атака е абсолютно некомпетентно, говори неистини и е крайно време да си подаде оставката, смята още тя.

Липсата на мотивация и решаване на проблемите са явни и хората не могат да бъдат заблудени.

Здравко Димитров обяви идеята на депутатите от ПП ГЕРБ Пловдив област да изпратят нарочно писмо - покана за среща между представители на различните политически сили, бизнеса, спортната общественост и Орешарски, на която да бъде обсъдено завършването на стадион"Пловдив". 

Както вече писахме, те предлагат извънреден тираж на тотото за събиране на необходимите 30 млн.лв. за ремонта и довършването на стадиона.

Димитров наблегна на факта, че трябва да се работим заедно, независимо от политическото пристрастие, защото стадиона ще остане за града много след тях. 



Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)

Още по темата (543):
28.06.2014 Борисов: Кабинетът да каже: "Провалихме се, спасете държавата"
14.06.2014 Вувузели на годишнината от протестите срещу Орешарски в Пловдив
14.06.2014 Оставка в сряда и избори наесен?
14.06.2014 Пловдив излиза на протест прещу правителството
14.06.2014 Една година протести срещу кабинета "Орешарски"
06.06.2014 Кметовете на ГЕРБ скочиха срещу неадекватното ни правителство
Още новини от Новини от Пловдив:
Възпитаниците на баща и син Савови представиха Пловдив на учениче...
Красива историческа сграда в центъра на Пловдив се готви за нов ж...
Откри се жътвата в Пловдивско. Зърнар: Разходите на декар пшеница...
25 години от най-великия концерт, правен някога в Пловдив и Бълга...
Хакнаха компютърната база данни на голяма компания за търговия с ...
Инцидент в градския транспорт в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).