Филм на ужасите за патронния празник на СОУ "Патриарх Евтимий"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (61)
11:54 / 19.01.2010
9124
С групово посещение на прожекция на филма "Здрач 2: Новолуние" ще отбележат утре своя патронен празник учениците и преподавателите от СОУ "Патриарх Евтимий". До избора се е стигнало след отхвърляне на варианта театрална постановка поради значително по-скъпата цена на билетите, уточни за Plovdiv24.bg директорът Невена Колеманова. Билетчето за филма е 2 лева, а присъствието - задължително. Освобождаване от присъствие може да има само с представяне на извинителна бележка.

В редакцията ни постъпиха оплаквания от родители на петокласници, според които филм на ужасите е меко казано неприемлив за деца на тяхната възраст. Директорката обаче контрира, че в училището учат 1500 деца и е нормално да има недоволни, но са търсили общ вариант и за по-малките, и за по-големите ученици, за да отбележат празника си. Освен това, от кино-театър "Гео Милев" са им предоставили терен, на който преди прожекцията да изпълнят подготвена за повода програма.

Доколко решението на ръководството на "Патриарх Евтимий" според вас е удачно и как възприемате посещение на един и същ филм от ученици на 11-12 и на 17-18 години, може да споделите в коментарите към новината.

Виж коментарите (61)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обяснение в любов в Пловдив: Честит рожден ден, Цветана!
Ваня Григорова, лидер на Коалиция "Солидарна България", се срещна...
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).