Ето ви работа за 2000 евро на месец! Външният вид има голямо значение!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
19:47 / 03.07.2018
28004
Дубайска фирма ще набира кандидати за стюарди и стюардеси в Пловдив тази събота. Условията на компанията са стриктни - изискванията са не само към уменията, но и към външния вид. Жените например трябва да са високи поне 160 сантиметра и да могат да достигнат с ръка на 221 сантиметра, когато са на пръсти. В изискванията е записано още, че трябва да са добре сложени в индекса на здравословната телесна маса, което на практика означава да са слаби. Друго условие е мераклиите да нямат видими от униформата татуировки.

Преди кастинга се подава кандидатура онлайн, придружена с 3 снимки - една портретна и две в цял ръст. Едната е с официално облекло и затворени обувки. За жените това са токчета, костюмът е с пола до коляното и чорапи в телесен цвят. Прическата е стегнат кок, а пълният грим е задължителен. Този външен вид е задължителен и в деня на интервюто. 

Фирмата предлага настаняване в Дубай в апартаменти. Те се делят между двама или трима колеги от един и същи пол с отделни спални и бани за всеки. Заплащането е над 2 бона в евро на месец. Социалните придобивки са много - безплатно облекло, униформа и други. Договорът е тригодишен с изпитателен срок от 6 месеца. Полетите на компанията са до Азия, Африка, Европа, Америка и Близкия изток.

Източник: в. "Марица"

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).