Ето го мъжа, изнудвал 14-годишна за голи снимки в Пловдив

Автор: Георги Василев
Коментари (37)
14:21 / 16.06.2020
29821
Мъжът, който изнудвал 14-годишно момиче от Пловдив за голи снимки и клипове, преди минути получи присъда от пловдивския съд, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Той призна вината си и поиска делото да бъде гледано по съкратената процедура – без разпити на свидетели и вещи лица. Съдът му наложи 2-годишна условна присъда с 4-годишен изпитателен срок и глоба от 5000 лева. До този момент той е бил под гаранция от 2000 лева. Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок през Пловдивския окръжен съд. 

Припомняме, че посредством фалшив профил във "Фейсбук" той осъществил контакти с множество лица, най-вече млади момичета, една от които е пострадалото 14-годишно дете. Първоначално чатът между двамата бил опознавателен, като обвиняемият се представил за момиче на 16 г., но впоследствие разговора преминал и към сексуална тематика. Подсъдимият успял да убеди детето да си направи гола снимка на горната част на тялото и да му я изпрати, което тя и направила.

Впоследствие той станал по-настъпателен, искайки от свидетелката да направи още снимки и видеоклипове с порнографско съдържание и с нейно участие, като я заплашил, че ако не изпълни това негово желание, ще се свърже с нейните родители и приятели и ще им изпрати неприлични колажи с нейното лице. Силно притеснено от това обстоятелство, момичето направило поредица от снимки и клипове с порнографско съдържание.

Виж коментарите (37)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).