Едно паднало дърво на пътя Пловдив-Лилково олицетвори безпомощността на държавата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:11 / 21.07.2014
4685
Едно паднало дърво на пътя Пловдив-Лилково по прекрасен начин олицетвори състоянието, в което се намира цялата държава в момента. Цял ден вчера не се намери отговорен фактор, който да задейства решаването на този проблем. Днес пред репортер на Plovdiv24.bg от Областно пътно управление Пловдив заявиха, че днес дървото ще бъде премахнато. Ето какво сподели наш читател:

Здравейте!. Прилагам ви снимки от паднало дърво, затворило републикански път Пловдив - Лилково след разклона за с.Ситово вчера. Въпреки подадения сигнал на тел.112 в началото на неделния ден от Пътна инфраструктура не можаха да реагират адекватно. 

Пътуващите със собствени сили разчистиха, колкото можаха и минаваха с риск под падналото дърво. Автобусът привечер не можа да стигне до Лилково и да извози хората. Не могат да преминават по големи автомобили, недай си да потрябва линейка, пожарна или ремонтни екипи. 

Пътят  е републикански, поддържа се от агенция  "Пътна инфраструктура", не можаха да се организират цял ден да махнат и едно дърво. Лилково е балканско село - "Бог високо, цар далеко" и 112 не помогна. Поздрави.

П.С. Проблемът не е в падналото дърво, а че не се чуства подкрепа, когато има нужда!

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).