Едно от най-добрите места за забавлениe в Пловдив ви очаква с нова изненада!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 24.04.2019
17783
Има бизнес в България, който се развива по-бързо в последните години от ресторантьорството, хотелиерството и търговията. А именно – стаите със загадки. Тоест да си платиш , за да те заключат. Звучи много налудничаво, но фактите са си факти.

Преди 3 години Escape Zone отвори първата си стая "Тайната на професора“, която и до днес продължава да привлича любителите на детективски истории в стил Шерлок Холмс. А стая номер 2 "Алхимикът“ още с отварянето си е най-посещаваната стая със загадки в града и впечатлява с автенични декори и авторски загадки в Средновековен дух. Досега над 12000 участници са посетили стаите като всеки от тях пита – кога ще има нова стая?

Новата стая на Escape Zone е вече факт! “Гласът на капитана“ кани всеки любител на пиратските приключенски истории да се изправи срещу опасните тайни на самотен остров и да избяга преди времето да изтече. Дневникът на пиратите е това, което ще води участниците по пътя към успеха, а забавлението и емоциите са гарантирани!

Чудите се какво толкова привлекателно има в това да бъдеш заключен в стая със загадки за 1 час? Отговорът на този въпрос се крие в психологията на човека - по природа човешкото същество е любознатено и неизвестното го привлича. И ако се вгледате в причините, поради които сме толкова ентусиазирани да бъдем “заключени срещу заплащане", ще разберете , че те не са чак толкова налудничави.

Част от причините се крият в бягството от по-традиционните забавления като гледане на телевизия, кино или сърфиране в социалните мрежи.

Друга причина е, че в стаите със загадки хората откриват нови черти от себе си и разбират свои качества - истината е , че човекът, който влиза в стаята, може да не е същият, когато ключът щракне зад гърба му , а лидерите навън много често се превръщат в последователи вътре.

Психолозите казват, че 78% от хората биха изхарчили парите си за желано преживяване, отколкото за материално притежание. Това е друга причина за популярността на стаите – макар и само за 60 минути, те оставят незабравими спомени и тема за разговор между членовете на екипа за години напред. Затова Escape Zone предлага и ваучери за подарък – всеки може да избере и да подари това незабравимо преживяване.

И не на последно място – връзката между участниците в това приключение неминуемо става по-силна, когато заедно преодоляват изпитанията, които срещат. Все пак не научавате много за някого, когато седнете да гледате филм заедно, нито когато “лайквате" снимките му в социалните мрежи. Точно затова фирмите предпочитат това забаление, когато трябва да сплотят екипа си.

И трите стаи на Escape Zone са подходящи за деца и възрастни, като често са домакини на рождени дни, семейни събирания и фирмени тиймбилдинги. Не пропускайте да станете част от тези незабравими предизвикателства, като запазите своя час на www.escapezone.bg или на телефон 0899887807!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).