Един от най-големите работодатели у нас с нова шефка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:35 / 02.03.2023
12517
Ивелина Николова е новият генерален мениджър на Schneider Electric за България, Албания, Северна Македония и Косово – ефективно от 01.03.2023 г. Назначението идва, след като в края на миналата година Радослав Кошков – досегашният генерален мениджър на компанията у нас – прие позицията вицепрезидент "Сервизен бизнес“ за Югоизточна Европа. 

Ивелина Николова е утвърден бизнес лидер с над 20 години опит в тех-компании. През последните 15 години тя управлява и развива глобални екипи в сферата на технологични и сервизни услуги. Част от визитката ѝ е сериозен опит в изграждането и развитието на бизнеси, както и в управлението на хора и процеси.

Ивелина е магистър по "Управление на веригата за доставки“ от Университета за национално и световно стопанство в София с последваща специализация по "Стратегическо управление“ в бизнес училището към Колумбийския университет в Ню Йорк, САЩ.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).