EVN набира млади специалисти за работа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:56 / 05.04.2007
3595
EVN Bulgaria кани млади експерти, които владеят немски или английски език и се стремят към сътрудничество и перспектива за развитие в EVN Bulgaria, да кандидатстват за работа в компанията. Групата ЕVN днес развива дейност в 12 европейски страни като енергийно и инфраструктурно дружество.

По-подробна информация кандидатите могат да намерят в обявите за свободни работни места, които се публикуват в медиите, както и в интернет страницата www.evn.bg.

От 2005г. са назначени над 40 млади специалисти и процедурата по подбор продължава. EVN Bulgaria търси не само кандидати с техническо и електротехническо образование, а също и с образование в областта нa икономиката и информационните технологии.

„Ние призоваваме както младите хора, които идват директно от университетите, така и хора с първоначален професионален опит, да се кандидатират", казва г-н Тодоровски, Ръководител на отдел Човешки ресурси на EVN Bulgaria.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Без учебни занятия в пловдивско висше училище днес
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).