Джигит "цеди" "Пасат" със 117 км/ч по оживен пловдивски булевард

Автор: Георги Василев
Коментари (22)
11:00 / 14.06.2020
14213
Пловдивски шофьор получи умопомрачителна глоба за страховито превишаване на скоростните режими в града под тепетата, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мъжът ще трябва да плати 800 лева и да се раздели с книжката за 3 месеца, тъй като "шпорил" с лек автомобил "Фолксваген Пасат“ със 117 км/ч по булевард "Санкт Петербург“.

Нарушението било заснето от автомобил на местната пътна полиция, който бил оборудван с камера. Патрулката беше разположена на трилентовия булевард на 13 септември м.г., като въпросното нарушение било щракнато около 12:30 часа по обед.

Пасатът бил с кубатура 1.8 и идвал от магазин "Метро“ към кръстовището с улица "Лев Толстой“. Тъй като в подобни случаи се дава толеранс от 3% в полза на водача, в електронния фиш била записана скорост от 113 км/ч.

Шофьорът опитал да се размине с глобата, като подал жалба в съда, където посочил куп нарушения на издаденото наказателно постановление. Магистратите обаче не се смилили над него и само потвърдили наложената глоба. Решението на съда може да бъде обжалвано.

Виж коментарите (22)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).