Две тежки катастрофи край Пловдив! 5-годишно дете бере душа в болница

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:19 / 11.12.2016
23776
Дете бе ранено при катастрофа днес на главен път Пловдив - Карлово. Сигналът е получен на телефон 112 към 2 часа - в участъка между селата Труд и Граф Игнатиево лек автомобил "Мерцедес" се блъснал в дърво. В болница за оказване на спешна медицинска помощ са откарани 36-годишната шофьорка от Хисаря и пътници - 5-годишно момиченце и 34-годишен мъж. 

Алкохолната проба на водачката е отрицателна. Образувано е досъдебно производство. Работата продължава разследващ полицай от РУ - Труд.

Момче е без сериозни наранявания след пътен инцидент в петък. Вчера в РУ - Раковски постъпила информация, че в болница за прегледи се явили двама тийнейджъри от града, на 18 и 16 години. 

По предварителни данни, около 23 часа в петък край село Шишманци момчетата катастрофирали с лек автомобил "Мерцедес", управляван от 18-годишния. 

При ляв завой младият водач с 7-месечен стаж загубил контрол и колата се преобърнала няколко пъти извън пътя. В болница за наблюдение е оставен спътникът му. По случая ще бъде взето административно отношение.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кръщават алея в Пловдив на името на Милчо Левиев
Горан Благоев: Николай Пловдивски в един момент може да каже "Гла...
РЗИ: Семейство от Пловдив е с коклюш
Прокуратурата проверява шофьорче, карало със 170 км/ч по Асеновгр...
Още едно бижу заблестя в Пловдив
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).