Допълнителни жп-вагони за Великден

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:32 / 04.04.2007
912
Допълнителни вагони към 15 експресни и 24 бързи влака пуска БДЖ за великденските празници, съобщават от компанията. Подсилените композиции са за периода от 6-ти до 10-ти април.

С допълнителни вагони в петък ще се движат експресите от Пловдив за Варна и обратно и 6 бързи влака, включително и по направлението Пловдив - Бургас и минаващият през Карлово влак от Варна за София.

На 7 април са подсилени еспресните композиции по направленията София - Варна, София - Бургас и Бургас - София и седем бързи влака по направленията Видин - София, Бургас - София, Варна - Пловдив, Плевен - Варна, София - Варна - два влака, София - Горна Оряховица.

На 8-ми април допълнителни вагони са осигурени за експресния влак от Варна за София и за бързите от София за Бургас и от Варна за София.

С повече вагони на 9-ти април ще се движат 6 експреса - от София за Варна и за Бургас, включително и този през Карлово, както и Бургас - София, Пловдив - Варна и Варна - Пловдив. Шест бързи влака в този ден също ще могат да поемат повече пътници от обичайното. Два от тях са по линията Варна - София , а останалите - от София за Варна и за Видин, Бургас - София, Пловдив - Бургас.

На 10-ти април допълнителни вагони са осигурени за съставите на три експреса по направленията Горна Оряховица - София, София - Горна Оряховица, Бургас - Карлово -София и три бързи влака по жп-маршрутите Видин - София, Бургас - Пловдив, София - Варна. Информацията е на Дарик радио.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
За две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Пловдивчанин: 6 жертви и 5 тежко пострадали в този участък!
Пейков: Ако бях кмет на Пловдив, не бих допуснал на Альоша да се ...
Нова промяна в движението в "Западен", но за кратко
Зов за помощ! Калин отново има нужда от средства за животоспасява...
Адвокатката на барикадиралия се полицай: Опитал е да се обеси на ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).