Добрата новина: Всичките 62 815 евро за лечението на Станислав са събрани!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
13:58 / 14.06.2018
9631
Здравко Димитров изказва най-сърдечните си благодарности към всички, които се включиха в благотворителната кампания "Заедно за малкия Станислав“. Областният управител подкрепя кампанията й от самото начало и присъства на концерта "Заедно за малкия Станислав", който се проведе снощи в кв. "Капана" с цел да бъдат събрани средства за лечението на Станислав Чонев.

На благотворителния концерт и базар дойдоха стотици пловдивчани, за да дарят надежда за живот на Стаси, който е болен от тежка форма на хидроцефалия и се нуждае от спешна операция в клиника в Турция. В концерта се включиха Фолклорен ансамбъл "Тракийска младост“ и Фолклорен танцов състав "Хоп троп"с вокална група "Тракийка“ и изпълнителите Мирослава Тодорова, Лидия Ганева, Le’Push, Пепа Драгоева и Богдан Ганев, Стефани Илиева, Иван Андонов и DJ Димитър Павлов. На благотворителния базар можеха да бъдат закупени различни продукти и специални тениски с надпис #НадеждаЗаЖивот, дарени безвъзмездно. Всички събрани средства в дарителските кутии отиват за лечението на Стаси.

В края на концерта майката на Станислав – Петя Чонева обяви, че всичките 62 815 евро за лечението на  нейното дете са събрани и дори ще останат за последващото лечение. А ако те не бъдат използвани, ще бъдат дарени на друг, нуждаещ се от подкрепа.

Областният управител с радост посрещна новината, че са събрани необходимите средства и вече има реален шанс за оздравяването на Станислав Чонев. "Изказвам изключителната си благодарност на всички, които в този труден момент подадоха ръка на семейството и дариха надежда на Стаси. Вярвам, че доброто е живо“, заяви областният управител.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).