Добра новина за много пловдивски родители

Автор: Мариана Панчева
Коментари (0)
16:25 / 17.12.2017
6627
Готово е новото крило на ДГ "Ралица", научи Plovdiv24.bg. По думите на кмета на район "Южен" Борислав Инчев има огромна възможнот официалното му откриване да се случи още следващта седмица. 

Така новата сграда ще влезе в експлоатация малко повече от година след старта на строителството й. 

Тя ще е за 4 групи - две от които яслени. Втората яслена група е новооткрита и за нея вече бяха обявени местата за прием. 

В новата сграда на ДГ "Ралица" са проектирани три входа - по един за двете яслени групи на първия етаж и един общ вход за двете градински групи, разположени на втория етаж. И трите входа са достъпни и чрез наклонена рампа. За всяка яслена група е планирано предверие, стаи за игра, спални и кухненски бокс с кът за хранене. За всяка градинска група са предвидени методичен кабинет, гардероб за децата, кухненски бокс, занималня с кътове за игри и хранене, спалня.

Сградата е изградена според всички съвременни стандарти - с поставена топлоизолация и монтирана слънчево-колекторна инсталация на покрива. Дворът ще разполага с площадки за всяка една от групите с катерушки, пързалки и други външни елементи за игра, както и просторни зeлени площи.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).