Диващина, но не в "Оазис"! Паркореститут пука гуми на заелите мястото му!

Автор: Васил Динев
Коментари (11)
17:12 / 27.04.2018
28823
Паркореститут - така потресен читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до нашата медия. Нека видим за какво точно става въпрос: Днес заварих автомобила си с три спаднати гуми. След кратък разговор с няколко комшии разбрах, че имало някакъв човек, който не можел да спи и си гледал колата от терасата и ако някой му спре на мястото, ходи и дупчи гуми. Вижте, по принцип гледам да не отнемам неправомерно придобитите "привилегии" на такива измекяри с липса на тръпка в социалния си живот. Даже отпреди съм чувал, че на въпросния паркинг някой дупчел гуми.

Спирал съм там няколко пъти, помислих, че като видят хората, че тази нова за мястото кола е на новонанесъл се съсед, никой няма да има проблем с това. За съжаление преди 4 дни автомобилът се развали на път за вкъщи и буквално на инерция и палене и гасене успях да го паркирам, държа да отбележа, правилно и без да заемам три места. А този реститут сега като си иска мястото, как да му го освободя? Като не мога нито да издърпам колата до сервиза, с който се бях уговорил, нито мога да сменя 3 гуми... Не вярвам, че има смисъл от полицията.

Доколкото разбирам проблемът не е от вчера и този човек явно си мисли, че притежава паркинга пред блока. Интересно ми е как другите коли в този паркинг се разминават? Някаква такса ли му плащат? Готвят ли му? За някои знам, че работят за МВР и може би на тях автоматично им се прощава. Но какво да прави един обикновен гражданин като мен, който едва събира пари за наем, сметки за вода и ток? Честно Ви казвам, в момента нямам пари да платя 3 по 5 лв. дори за лепенка. Защо не каза бе, човек, нещо? Щях да я избутам от свещеното ти място. Сега как да я преместя с три надупчени гуми? Части за ремонт съм поръчал. Просто нямам думи".

P.S. Снимките са точно ден преди случката. Колата си е на същото място. По мое мнение не е паркирана неправилно, въпреки огромните трудности, които имах, за да го направя. Колата беше снимана, за да бъде обявена за продажба. Всичко по автомобила е платено - данък за 2018, застраховка... Мястото е блок 131, паркингът се намира точно зад РУМ "Тракия". Да не се бърка със самия паркинг към РУМ-а, който също е обществен, ако не се лъжа.

Виж коментарите (11)

Още по темата (182):
16.04.2024 Млад шофьор принуди моторист да спре, слезе от колата и стана страшно
12.04.2024 Шофьор мина на червено и слезе от колата да се разправя. Другият прави ли нарушение?
12.04.2024 Ботьо Георгиев е агресивният тип, псувал шофьорка и счупил огледалата на джипа й. Осъдиха го за отрицателно време
12.04.2024 Това е джипът на жената, която отнесе псувни и агресия от обезумял
шофьор
12.04.2024 Шофьорката, станала обект на агресия на пътя: Абсолютно никой не слезе да помогне, псувните не искам да ги цитирам
11.04.2024 Заради нападението и грубостите шофьорът агресор може да получи до 5 години затвор
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).