Димитър прегазил Ангелинка за миг, не помни как

Автор: Мариана Панчева
Коментари (0)
20:49 / 22.12.2017
4023
Трагичният инцидент в Първенец, при който на място бе прегазено 11-годишно момиченце се е случил за секунди. Това е разказал Димитър Йовчев на своя адвокат Кирил Николов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 

Как обаче се е стигнало до сблъсъка, мъжът няма спомен, няма и обяснение. Признал е само, че колата се е завъртяла на заледен участък, той е загубил управление и се е стигнало до сблъсъка. За всичко останало, включително и за точната скорост, с която ешофирал се изчаква точна експертиза, посочи адвокат Николов. 

Припомняме, че днес пловдивският Окръжен съд пусна Димитър Йовчев с най-леката мярка - подписка. 

А мотивът бе недобре обосновано искане на прокуратурата за задържане под стража, т.е. обвинението не е успяло да изясни на магистратите защо няма опасност Йовчев да се укрие (самият прокурор изключи възможността мъжът да извърши другопрестъпление). Окръжнит съдия дорипосочи, че не се разбира в какво точно се обвинява Йовчев. 

"Смъртта е настъпила в резултата на някаква активна непрредпазлива деятелност от страна на обвиняемия, но не се посочва кои правила е нарушил", поясни съдията по случая. 

Защитата на обвиняемия дори нарече пледоарията на прокурора смешна, писа й слаба оценка, а върху медиите хвърли вината за създаване на истерия и дмонизиране образа на клиента му. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежко е състоянието на момченцето, което пострада при взрив на га...
255 жилищни, 3 административни и 102 други сгради са започнали да...
Дете е прието в болница в Пловдив с опасност за живота
Нагли циганчета стъжниха живота на пловдивчанка пред КАТ
Бивш общинар: Какво пречи Пловдив да е като Монпелие и да има без...
Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати гла...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).