ДесиСлава се завърна след раждането, избра емблематичен пловдивски клуб (18+)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:00 / 09.07.2018
8015
ДесиСлава се върна на сцената, Емануела затвърди лидерските позиции. Ето какво още се случи в Megami Club Plovdiv: Богинята на нощния живот не спира да бъде мястото за перфектни парти-нощи това лято в Пловдив. Премина още една великолепна седмица, изпълнена с ексклузивни лайв вечери, прекрасни шоу програми на живо с внушителни гледки.
Започваме с голямата новина, а тя е, че ДесиСлава се завърна след почитателите си.

Певицата скоро роди второто си дете и вече се чувства готова да бъде на сцена. Деси направи първия си лайв в Пловдив след раждането именно в Megami Club Plovdiv. В заведението я очакваха нейните хиляди фенове, които се вълнуваха от срещата, колкото и самата ДесиСлава. Вечерта беше много специална и незабравима.

Още на следващата вечер прожекторите на сцената на Богинята на нощния живот осветиха звездата Емануела. Тя се появи в Megami Club Plovdiv с къса рокля, която подчерта стегнатото й тяло. За пореден път привлече погледите към себе си и доказа, че няма конкуренция в бранша – и откъм визия, и откъм хитове.

Ваня и Dj Дамян са двойка, която няма нужда от представяне. Те се погрижиха за максималното парти забавление в петъчната вечер в Megami Club Plovdiv. Цялата седмица в заведението беше подчинена на "No Limit" тематиката, която достигна връхната си точка с грандиозно шоу в събота.

Теди Александрова, Алисия и Азис ви очакват тази седмица в Megami Club Plovdiv

Богинята на нощния живот не пропуска да създаде сензация. Всяка седмица парти нощите са ексклузивни и неповторими. Така ще бъде и през следващите четири вечери, които ще са обединени от темата "In Paradise".
Горещите заглавия на сезона ще звучат в сряда в Megami Club Plovdiv, защото музикален гост ще бъде Теди Александрова. Актуалното заглавие на певицата “Топ“ вече е тотален хит, който ще чуете на живо в заведението заедно с останалите й страхотни песни. Студентите ще присъстват на партито без вход.

Класата, стилът, сексапилът и актуалността си имат събирателен образ и той е Алисия. Звездата обожава пловдивските си почитатели и сцената на Megami Club Plovdiv. Участието й в Богинята на нощния живот ще бъде огромно удоволствие за нея. Не пропускайте събитието, което ще е с вход свободен за студенти!

И ето го кулминационното парти тази седмица. На емблематичния петък 13- и, този, който няма нужда от представяне - Азис ще бъде многопочитаем гост на Megami Club Plovdiv. Емоцията, която той излива на своите клубни концерти в Богинята на нощния живот, не може да се опише с думи...трябва да се усети. Направете го! "In Paradise" седмицата ще приключи внушително в събота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).