Деца засаждат цветя в "Централен" и празнуват с подкрепата на кмета Райна Петрова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:09 / 28.05.2011
1761
По случай Международния ден на детето - 1-ви юни, администрацията на район "Централен" съвместно с Асоциацията на пациентите с вродени лицеви аномалии и техните родители АЛА ще организират почистване и засаждане на цветя на територията на район "Централен". Акцията ще се проведе в парк "Парашутна кула" на булевард "Васил Априлов" на 29 май (неделя) от 10.30 часа.

АЛА и техните родители е сдружение с идеална цел със седалище в град Пловдив. Дейността им е насочена към решаване на конкретните проблеми, които имат тези деца. Едно на всеки 700 бебета се ражда с цепнатина на устата или небцето.

Администрацията на район "Централен" осигурява цветята за засаждане, ръкавици, чувалчета и всичко необходимо за този ден, съобщи кметът г-жа Райна Петрова. Тя допълни, че от кметството ще изненадат децата с много награди, подаръци и лакомства.

Инициативата е посветена на деня на детето, като същевременно е част и от програмата за отбелязване на Международната година на горите под надслов "Горите 2011". Освен това всички малки участници ще бъдат наградени с безплатно посещение в Регионалния природонаучен музей.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си н...
Пловдивчанка се възмути от мръсотията в градския транспорт
Водачите на листите на "БСП за България" откриха предизборния си ...
Страхотен кадър показва аристократичен Пловдив отпреди 70 години
Шофьор сътвори поредната глупост заради "Бермудския триъгълник" н...
Пловдивски район се подготвя за сериозни ремонти за 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).