Деца правят динозаври в Природонаучния музей в Пловдив

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
06:10 / 04.11.2023
1244
Събитието "Направи си сам динозавър“, ще се проведе на 4 ноември (събота) от 10 до 14 часа в зала "Ботаника“, където всеки гост ще има уникалната възможност да се сдобие с нов приятел динозавър, който сам да си изработи. Нужно е само малко сръчност и фантазия да сглоби 3D макета, който ще получи от уредниците на музея. Те ще помогнат на всеки да се справи със забавната задача.

Събитието "Научна работилница - Научни картички с африкански животни “ под формата на игра ще бъдат представени основни лабораторни техники. Ще се работи с безопасни вещества и участниците ще могат да си вземат научен сувенир за вкъщи. Събитието ще представи модула "Art & Science", включващ тематично свързани работилници, даващи възможност на всяко дете да преживее уникалния свят на лабораторията и да участва в различни експериментални задачи и игри, подобряващи концентрацията, сетивността и фината моторика и развиващи въображението. Работилницата част от инициативата Sofia Game Night, целяща да постави на фокус различните аспекти на игрите.

Събитията са напълно безплатни за участниците, закупили билет за експозицията в музея.

Очакваме ви!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сведохме глави пред паметта на Ботев и загиналите за Свободата
Пловдив почете Ботев и загиналите за свободата на България
От Пловдив: Болезнен разказ на една почернена майка на моторист
Шофьор паркира в парк в Пловдив. Сигналът изпокара хората в мрежа...
ЧСИ пусна за продан цяла сграда с апартаменти в Пловдив, собствен...
Tройно скача цената на таксиметровите услуги в Пловдив, увеличава...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).