Деца от община Садово посетиха Парламента по покана на депутата от НДСВ Владимир Дончев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:44 / 19.04.2007
1114
51 ученици от община Садово посетиха София по покана на депутата от НДСВ Владимир Дончев. Децата бяха на гости първо в централата на НДСВ в столицата, където имаха възможността да се запознаят с подготовката на пресконференция. Там те станаха свидетели и на презентация в която Николай Василев представи енергийната напитка и значката на НДСВ за изборите за евродепутати. В централата децата бяха посрещнати от заместник-председателя на жълтата партия Милен Велчев и депутатът Рупен Крикорян.

След това учениците посетиха и сградата на Народното събрание, където Владимир Дончев им обясни как се коват законите в България, как функционира парламента и как един ден те могат да станат народни представители.

Децата бяха и на посещение в софийския зоопарк, с билети, купени от кмета на общината. За всички малчугани бяха осигурени храни, напитки и много подаръци от жълтата партия.

От Садово до Народното събрание учениците бяха съпроводени от кандидата за евродепутат от НДСВ Меглена Русенова и кмета на община Садово Марин Йосифов.

Посещението на Народното събрание е наградата, осигурена на децата след участието им в ежегодната изложба на рисунки от фъстъци в гр. Садово, под патронажа на кмета на общината.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нови арести в Пловдив!
Абитуриентският бал на една шампионка: Рокля под 300 лева и обувк...
ОД МВР Пловдив: 14 шофьори са арестувани!
Сериен подпалвач получи заслужена присъда
Скандално паркиране на джип в Пловдив
За награда "Пловдив" и за Източната порта, слушайте в предаването...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).