Дани Каназирева: Общинският съвет бе арена на срамни договорки

Автор: Мария Морунова
Коментари (4)
14:48 / 17.09.2015
2933
В края на мандата на пловдивския Общински съвет лидерът на "Съюз за Пловдив" Дани Каназирева определи най-важният орган в местната власт, където се гласуват важните решения за града - ОбС като арена на срамни договорки, зад гърба ба пловдивчани, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Всъщност ОбС се управлява по един порочен начин, в който няма дебат, няма мисъл, има натискане на копчето. Срамувам се като пловдивчанин, че в този мандат отново станах свидетел на привикване на ромите в стаичката отзад с указания как да гласуват. Знаете колко ни струва подкрепата на ДПС този мандат, това продължава и от д-р Иван Чомаков, и от Славчо Атанасов, и в този мандат. Срамувам се как икономически зависими субекти биват събирани в това мнозинство и без дебат и мисъл се гласува", коментира още съветничката.

Като конкретни решения, които не одобрява съветничката и кандидат за кмет Дани Каназирева посочи увеличените данъци; тегленето на 30-милионния заем, защото обременявал децата ни до 2027 г.; определи, че е хубаво, че Пловдив има такава спортна зала като Колодрума, но тя била на много висока цена. 

Тя подчерта, че се гордее с групата й от "Съюз за Пловдив", защото това е групата, която остана единна до край, не се разцепи и никога никой не е гласувала срещу позициите на "Съюз за Пловдив" като организация. Тя никога и не давала указания как да гласуват.

"Надявам се в следващия ОбС "Съюз за Пловдив" да има сериозно присъствие и да направим смела крачка напред", пожела си Каназирева.

Виж коментарите (4)

Още по темата (892):
10.05.2023 Пепа Деведжиева: Разкритията на Чингарова са след дъжд качулка
09.05.2023 Предсeдателят на РИК-Пловдив за думите на Чингарова: Не трябва да се допускат подобни внушения
09.05.2023 Бивш председател на ОИК: Твърденията на Чингарова са абсурдни
09.05.2023 Районна прокуратура Пловдив се самосезира, започва проверка
09.05.2023 Освободен зам.-кмет на "Централен" разбуни духовете с обвинения за фалшифицирани избори в Пловдив
15.10.2019 Мирно и кротко: Последната сесия на ОбС Пловдив свърши за 20 минути
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"
В Пловдив водят тримата, измамили жени с над 30 000 лева
Пловдив почернява от полиция
Вход свободен в Музея на авиацията за Деня на храбростта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).