Дани Каназирева: Целта ни не е единствено властта, а компетентното управление

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:14 / 10.05.2011
2425
"Политическа партия "Съюз за Пловдив" вече е факт", откри днешната пресконференция председателят на партията Дани Каназирева, която е и общински съветник в градския парламент, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Както вече писахме, новоучредената пратия вече е регистрирана и вписана в регистъра на Софийски градски съд.

"Смятам се за победител, защото за няколко месеца няколко хиляди души подкрепиха нашият екип в момент на апатия на обществото към политическите партии. Затова смятам това за огромен успех", каза още Каназирева и уточни, че в момента съюза наброява около 4000 члена, от които над 1000 са млади хора.

"Този факт ме радва изключително много, защото нашата партия категорично ще наблегне на подкрепата на младите хора в града", ясна беше тя и допълни: "Смятам, че управлението на Пловдив не следва да бъде резултат на емоционално решение".

Каназирева беше категорична, че в съюза няма "мъртви души" и за доказателство беше предоставила на вниманието на журналистите, папките на членовете на партията. 

Стана ясно, че от тук нататък партията започва да работи по своята предизборна програма и по кандидатурите на хората, които ще издигнат. Номинациите на съюза за кмета на Пловдив, ще стане ясна до края на месец юни.

Общинската съветничка сподели, че преди време са били поканени  на среща-разговор със Стефан Софиянски, на която са били присъствали и други политически формации, но все още от "Съюз за Пловдив" не са решили по какъв начин и с кого в коалиция ще участват на предстоящите местни избори.

"Няма да подкрепим креатури на БСП и на ГЕРБ, както и на техните коалиционни партньори. Освен това, на нашата подкрепа няма да разчитат и личности, свързани с т.н. досиета от преди прехода", категорична беше Дани Канзирева.

"Целта ни не е единствено властта, а компетентното управление", завърши председателят на "Съюз за Пловдив".


Този браузър не поддържа видео елемента.


Дани Каназирева: Целта ни не е единствено властта, а компетентното управление

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сведохме глави пред паметта на Ботев и загиналите за Свободата
Пловдив почете Ботев и загиналите за свободата на България
От Пловдив: Болезнен разказ на една почернена майка на моторист
Шофьор паркира в парк в Пловдив. Сигналът изпокара хората в мрежа...
ЧСИ пусна за продан цяла сграда с апартаменти в Пловдив, собствен...
Tройно скача цената на таксиметровите услуги в Пловдив, увеличава...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).