Дамска агресия на кръстовище в Кючука! Катастрофата бе много близо

Автор: Васил Динев
Коментари (3)
10:44 / 24.08.2018
22028
Читател на Plovdiv24.bg е станал свидетел на интересна ситуация в Кючука. Публикуваме съобщението му без редакторска намеса:

Здравейте, уважаема медия. Знам, че на всички ви се случва ежедневно да попадате в подобни ситуации, като минаване на червено или отнемане на предимство. Причината, поради която ви пращам това видео, е друга. Мястото, ако има изобщо значение, е кръстовището на ул. "Стефан Стамболов" и ул. "Георги Кондолов". "Дамата" с нисана, която едва не предизвика катастрофа, опитвайки се да отнеме предимството на другата дама, в дясно от нея, започна да маха с ръце, да крещи и да надува клаксона. Не стига, че не знае правилника, ами прояви и агресия. Това ми се случва няколко пъти в последните дни. Чудя се, ако бяха двама мъже и този, който е сгрешил, започне да се кара, псува и надува клаксона, как можеше да изглежда видеото? Оставям отговора на въпроса ми на въображението ви.

На всеки може да се случи да сгреши. Човешко е да се прощава. Понякога, когато сме в правото си е нормално да се ядосаме, зависи от момента и ситуацията. Но е недопустимо, когато сме заблудени и си мислим, че сме безгрешни, да се саморазправяме с околните и да ги съдим. Скоро ще станем като в Дивия запад - на ти пистолета и значката, оправяй се...

Plovdiv24.bg напомня, че са публикувани подобни ситуации, под формата на въпрос към шофьорите. Можете да видите подобна тук.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).