Да се хванем за перилата, ако ги има

Автор: Данислава Вълкова
Коментари (1)
20:00 / 10.07.2022
4125
Липсват перила на стълбите на подлеза на Тримонциум, забеляза Plovdiv24.bg. Част от тях са поставени, но най-важната - дръжката на парапета, която помага на хората, особено на трудноподвижните, да се изкачат или слязат, липсва. Липсва и то вече повече от 2 години.

Заедно с реконструкцията на пл. “Централен" бяха сложени въпросните защитни съоръжения, които не бяха монтирани с години на подлеза. При лошо време стъпалата са хлъзгави, ето защо беше наистина наложително да бъдат сложени парапети.

Подлезът дълго време беше даден на концесия, но тя беше развалена от община Пловдив поради неизпълнение на договора от страна на концесионера. Подходите, които се използват за преминаване на майки с детски колички и велосипедисти са с много голям градус на наклона, което прави трудно преминаването.

Ето защо се надяваме и сигнализираме компетентните служители на община Пловдив да възстановят липсващите перила, за да е малко по-безопасно, особено при дъжд и сняг.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).