ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
ДАНС влиза в общината
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:02 / 28.06.2010Коментари (28)4227
© Plovdiv24.bg
Прокуратурата, Държавен финансов контрол, Сметната палата и Икономическа полиция проверяват различни аспекти от работата в общината. Всеки момент ще влезе и ДАНС. Това съобщи кметът Славчо Атанасов пред журналисти, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Всеки момент чакам и марсианците да дойдат да ме проверяват. Да проверяват и те, още Ленин е казал - "Доверяй, но проверяй". Да ме проверяват издъно, всички в града знаят, че Славчо Атанасов не краде", увери кметът.

Проверките са свързани с обществения транспорт, разпореждането с общинска собственост, с обществени поръчки за строителство. Сметната палата проверява годишния финансов отчет за 2009 година. За предстоящата проверка от ДАНС кметът научил по свои канали, не знае точно какво ще проверяват оттам, но най-вероятно ще е свързано с общинското участие в съвместната фирма с Георги Гергов "Пълдинтур инвест".

Според Славчо Атанасов, през оставащите по-малко от година и половина до местните избори ще бъде направено всичко възможно той да бъде сатанизиран. Нямало нужда да споменава на глас защо са всички възможни атаки срещу него, защото било ясно като бял ден кой стои зад тях, още повече, че месеци наред от прокуратурата нямало никакъв ответ по подадени сигнали, според които асфалтирането на дупки в район "Източен" били двойно по-скъпи, отколкото във всички останали райони.


(C) ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
още Ленин е казал - "Доверяй, но проверяй". браво, истински марксист-ленинец е нашия слафчо
+1
 
 
Не знам каква е тая аномалия и най-вече случайна ли е /в което се съмнявам/:Най-интелигентният град в България от 20 години е управляван от абсолютни и безподобни селски цървули.ДАНС ако може да провери главата на "кмета" - там е проблемът.
-2
 
 
О, пожарникаря извива ръце,показва че владее положението-но истината всеки я вижда бойко е много слаб и Пловдив ще му е бананавата кора , която ще го направи политически труп.
+1
 
 
Цитати от Ленин, информация за предстоящи проверки "по свои канали".....нещо много открити стават вече нещата. До преди време поне се опитваха да завоалират нещата славчовците. Много ДС-арски почерк вече придобива играта, скоро чакаме цитати и от Феликс Едмундович. А по повод краденето - не, никой в града не знае краде или не Славчо Атанасов, защото се интересуваме от граждани и градски неща - ако трябва, ще разпитаме из околията - Ягодово, Карловско и т.н., за да разберем повече.
0
 
 
Цял Пловдив знае, че Славчо е крадец!
О ЖЪЛТУРИ ПРОСТИ,В ПЛОВДИВ ВИНАГИ ЩЕ СТЕ НА ГОСТИ!
на 28.06.2010 г.
+2
 
 
ЗКПЧ-то цитира другаря Ленин...къде го намерихме тоя мякащ комунист карловски 4-то поколение жълтур....
+2
 
 
Единственото,което куца на Общината са евро-проектите.Липсата на инвестиции от Европа и ембаргото наложено ни от ГЕРБ ни водят към пропастта.
-3
 
 
Защо всички плюете само? Защо eдин не каза какво е направил кмета..? Много ми е интересно след като го плюете, значи подкрепяте предишното управление на Чомаков? Така ли? Чомаков какво направи за 10 години бе? Поне в момента целия град е в ремонти и се подновява всичко ако не забелязвате, поне някой стои зад пловдивчани, ама това е .. само знаете да плюете и да недоволствате. Нито съм от ВМРО нито от ГЕРБ нито от която и да е политическа партия, майната им, но управлението на Славчо Атанасов ми харесва!
+4
 
 
"всички в града знаят, че Славчо Атанасов не краде" - Май гузен негонен бяга.
+4
 
 
Като е чист, що реве все едно са му взели близалката. Трубадур смешен! Ако нищо няма, ще минат и ще си заминат. Само дето май не е така...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Тенис от Пловдив и региона
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: