Цял автобус със сватбари чакат в Дома на младоженците, церемониите стават все по-големи

Автор: Мариана Панчева
Коментари (1)
17:35 / 24.06.2018
18291
Все по-големи и по-големи са сватбите, които приема обновеният Дом на младоженците в Пловдив. С добрите новини за читателите на Plovdiv24.bg и за всички влюбени пловдивчани, планиращи брак се похвали Румяна Толова - шеф на "Радостни обреди".

Това става възможно след големия ремонт на сградата, при който централното фоайе претърпя пълна промяна и сега е пригодено за церемонии с над 100 - 150 присъстващи. Така например обредничките очакват сватба, гостите на която ще бъдат докарани с автобус. Място за всички има - пространството е светло, приветливо, с монтирано озвучения, младоженците имат възможност да го аранжират с елементи на изнесените ритуали като - например, сватбени арка и прочие.

А още по-добрата новина е, че фоайето е удобно и за хора с увреждания. 

След ремонта са зачестили и ритуалите за именуване на дете, разказа още Толова. Услугата е безплатна и "Радостни обреди" я възродиха като предлагане тази година. До момента обредите се провеждаха в зала "Лотус", но след ремонта вече са в обновената централна ритуална зала. До края на юни обредниците очакват едно детенце, за юли до момента има две.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).