Цветан Цветанов се включи в инициативата "Европейска седмица на спорта“ в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:33 / 20.09.2015
2479
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се включи в инициативата "Европейска седмица на спорта", като пробяга 5 километра на гребната база в Пловдив. Инициативата се провежда под егидата на Европейската комисия (ЕК) и българското Министерство на спорта като беше открита в понеделник в Пловдив и ще завърши в неделя в София.

По време на сутрешния си крос, Цветанов беше спрян от група лекоатлети, които обясниха, че тренират всяка седмица на базата в Пловдив. В разговора си със зам.-председателя на ГЕРБ, спортистите изразиха задоволство от всичко, което се прави за развитието на културата и спорта в града и изразиха пълна подкрепа за успешния кмет на Пловдив Иван Тотев.

По време на кроса, Цветан Цветанов се срещна и с легендата на българския футбол и емблема на ПФК "Ботев" Пловдив Петър Зехтински. Зехтински специално облече тениска на инициативата "Европейска седмица на спорта" и си направи снимка с Цветанов. Освен това, Петър Зехтински обясни, че високо оценява развитието на Пловдив и всичко, което прави за града кметът Иван Тотев. Известният футболист заяви своята категорична подкрепа за избирането на Иван Тотев за следващ кметски мандат в Пловдив.

Цветан Цветанов се включи в инициативата "Европейска седмица на спорта" в град Пловдив, заедно със своята съпруга и приятели. По този начин, за пореден път заместник-председателят на ГЕРБ изрази своето доверие към кандидата на ГЕРБ за следващ кметски мандат в Пловдив Иван Тотев.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шеметен първи юни, нови обекти и единствен по рода си MakeUp Mast...
Дебора минути преди делото: Готова съм психически за разпита
Борислав Инчев, "Синя България": Трябват стимули за старите бълга...
Прочетете това и пак си помислете дали ще запалите цигара
В Пловдив започва по същество делото "Дебора"
Арменското училище в Пловдив чества 190 години


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).