Чудо по време на пандемия! Мила от Търговската е излекувана!

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (19)
12:03 / 27.03.2020
16436
18-годишната Мила Зархулева, ученичка от Националната търговската гимназия в Пловдив, която се бореше с коварната болест лимфом на Ходжкин, е вече излекувана. 

"В този труден момент на епидемия в цял свят, днес можем да споделим с вас една прекрасна новина от Германия! Мила е здрава!" написаха близките на Мила във Фейсбук.

Бойко Борисов лично съдейства от Здравната каса да бъдат отпуснати 35 000 евро за лечението на момичето. Стотици души подкрепиха момичето в борбата.

Изминали са седем месеца от първата химиотерапия на Мила. На 11-ти март тя  била на изследване на РЕТ скенер. А след консултация с професор Маркс, който е лекувал Мила, е установил, че тя е здрава и напълно изчистена от коварното заболяване.

"Тя е щастлива, че успя да пребори тази жестока болест. Мина през редица изпитания – и физически, и психически. Сега вече е важно да се възстановява и почива. През цялото лечение, тя беше благодарна за вашата огромна подкрепа и любов" пишат от семейството на девойката.

Мила все още се намира в Германия, където се е провеждало лечението й.Предвид ситуацията в световен мащаб, семейството й ще прецени дали тя ще остане още известно време там. Периодично ще прави контролни прегледи там.

Виж коментарите (19)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).