Читателка възмутена от бюрокрацията в служба за социално подпомагане

Автор: Мария Морунова
Коментари (4)
11:15 / 23.05.2015
2492
Изключително емоционално читателка на Plovdiv24.bg сподели за неволите на бюрокрацията. Ето за какво става дума:

"Искам да изкажа огромното си отвращение от служителите и тяхното отношение и от цялата система на социално подпомагане! Става въпрос за дирекцията, която се намира в кв. "Кючук Париж" на ул. "Трати март", отношението на двете служителки там е повече от неприемливо, нагло и арогантно! Не може също така една такава служба да кара гражданите да ходят да си преснимат декларациите, защото те нямали ксерокс! Не може при молба за химикал (понеже такива няма в "салона", в който се попълват декларации), да се отказва с аргумента, че те лично са си ги купували и нямало да ги дават на никой! Та нима тази прословута служба няма пари за декларации и химикали?! Нима служителите там трябва да се държат като с животно с теб и хората да си тръгват разтреперени и разплакани от нерви... и то за ОГРОМНАТА ПОМОЩ от 35 лв.?!? Нима не могат да обяснят също така какви документи са необходими, а те разкарват по 100 пъти при положение, че също толкова си ги питал и разпитвал дали това е всичко, което е необходимо, а се оказва, че не е...

Това е случката от днес 21. 05. 2015 г., засегнала моето семейство (приятелката ми) и другите хора, чакащи там над час някои да благоволи да започне да работи, понеже са се заключили да си почиват, а след това с цялото си нахалство да кажат, че вратата е била отключена!

Мога да продължа с описанието на случая и още подробности, но просто трябва да се види и чуе, за да се разбере... Надявам се другия път да ги запиша, за да успеят да си получат заслуженото! Ако ли не... няма да има от какво да се изненадваме от факта, че страната ни се топи и всички млади хора бягат - все пак не вярвам, че има човек, който да търпи всичко това - ЗА НЕВЕРОЯТНИТЕ 35лв.!"

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).