Читателка се оплака от сметосъбирането в Пловдив

Автор: Мария Морунова
Коментари (11)
15:15 / 24.05.2015
3450
Читателка на Plovdiv24.bg се оплака от сметосъбирането в Пловдив:

"Докога в милия ми, роден град Пловдивъ, боклукът ще се извозва в пиковите сутрешни или обедни часове, когато всеки бърза или за работа, или за нещо друго! По целия бял свят това се прави след 9,30 вечерта. Каква европейска столица на културата, какви 5 рубли?! Не знам кой е отговорен за организацията на трафика в Пловдивъ, но трябва да си завре документите за професионална квалификация на тъмно!!!

Предполагам какъв ще бъде отговорът на онези кретени от "Чистотата", че не могат да плащат нощен труд, който естествено е по-високо платен, но докато това надлъгване между работодател и работник продължава, в Булгаристанъ надниците винаги ще бъдат най-ниски не само в Аврупата, ами и в целия свят!

P. S.: Снимката е от улица "Пенчо Славейков" в 11,30 на обед на 20. 05. 2015 г., но не е само там така дереджето със сметосъбиращите камиони!"


Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Поредна промяна в МВР-Пловдив, завръща се стар началник
Интересно събитие, посветено на семейството, ще се проведе в Плов...
Илхан Кючюк в Пловдив: ДПС иска обединение и стабилност за една п...
Възрастна жена почина в болница в Пловдив, има арестуван
Откриват най-новата детска градина в "Тракия"
Доц. д-р Пламен Цоков вече не е между живите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).