Читателка: Сами сме си виновни, че позволяваме всичко на ромите!

Автор: Васил Динев
Коментари (7)
08:52 / 13.10.2016
9810
Редовна читателка на Plovdiv24.bg е станала свидетел на следната случка:

Здравейте! Пиша ви, тъй като за поред път съм възмутена от градския ни транспорт. Няма да се оплаквам за това как кондукторите са невъзпитани, сърдити или как шофьорът пуши и е надул поредната чалга.

Възможно е тази практика да е доста известна, но тъй като съм пътувала няколко години с рейс за работа, досега не съм засичала подобно нещо.

На спирката на бул. "Руски" преди моста на ул. "Победа" вчера в автобус номер 11 се качват много възрастна жена от ромски произход, заедно с правнучето й на 5 г. (тя сама оповести възрастта му на една жена, която определено много му се радваше).

Разбира се, след минута дойде и кондукторът. След 2 спирки чудене и бъркане в пазви и бельо, въпросната ромка извади 50 стотинки и ги даде. Парите бяха взети, но не беше издаден билет. Или има някакви нови закони и хората масово се прекарват да плащат по 1 лев за себе си и децата си, които няма значение на колко години са, или това е поредната гениалност на българина.

За жалост, колкото и да се възмущавам, че ромите правят каквото си искат, ние сами сме си виновни, че го позволяваме. Автобус бе номер 11 с регистрация РВ 7218 АВ.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).