Читател: Внимавайте, когато купувате кола! Ето така ни лъжат!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
14:00 / 26.01.2019
60326
Читател на Plovdiv24.bg алармира за нещо, с което в България може би сме свикнали - манипулирането на километраж на колите. Основно това се прави, за да се намали пробегът на съответната кола и тя да се продаде за повече пари. Има естествено и начини за проверка. Така например читателят ни е проверил даден автомобил, като се е натъкнал именно на манипулация. Заради това дава гласност чрез сигнал до нас:

"Искам да подам сигнал, на който да се даде възможно по-голяма гласност. Автотърговец или частно лице (не съм сигурен) продава автомобил Волво с датска регистрация, като в обявата е посочена информация за изминати 160 000 км. След моя проверка в датската система за технически прегледи излезлезе следната информация - 27. 11. 2018 е преминат технически преглед и са записани 437 000 км. Това са показания в момента на инспекцията.

За пореден път се убеждавам в идиотската наглост на българския автотърговец. Сега някой обикновен човек ще му хареса колата и ще бъде долно излъган. А после, като започнат безумните и скъпи ремонти, ще се пита защо".

Виж коментарите (24)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).