Читател: Гледайте как се паркира безплатно в Пловдив! Това е цинизъм! Докога?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
10:10 / 13.02.2022
21014
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни със сигнал как автомобили със стикер за инвалиди редовно нарушават наредбата за паркиране в "синя зона“, а в същото време служителите на ОП "Паркиране и репатриране“ умишлено ощетяват общината, тъй като не ги таксуват.

Даваме му думата сега:

Изпращам ви снимки и видео от улица "Никола Палаузов“ в т.нар. микроцентър на Пловдив. От общо 11 паркирани автомобила, 7 (седем) имат на таблото стикер за инвалиди. Стоят така по цял ден и никой не ги таксува! Защо? Наредбата е ясна: Безплатният престой е до 3 часа и то само за определеното на съответната улица паркомясто за инвалиди, а не по цялата улица.

Кадрите са от сутринта на 10 февруари, а в целия район около улиците "Бетовен“, "Свети Климент“, "Петко Каравелов“, "Софроний Врачански“ и "Опълченска“ имаше поне още 20 такива коли със стикери. И това става "под носа“ на ОП "Паркиране и репатриране“, чиято централа е на ул. "Хр. Г. Данов“. Апропо, на тяхната улица също е пълно с такива коли. В "Капана“ - същата история. А около "Гранда“ е някаква лудница – там почти няма паркирана кола без стикер.

Пращал съм им редица сигнали и никаква реакция. Само Вие, като силна медия, може да оправите нещата, като разгласите за проблема. Правдата е най-важна!

Оня ден слушах кмета как казва, че за пловдивчани бил готов на всичко. Не било честно да се вдигат данъците, но общината трябвало да генерира приходи! Ето това вече е цинизъм. Ами точно вие умишлено не генерирате приходи, поощрявайки тарикатите. Защо от общината покриват загубите с вдигане на стикера от 60 на 150 лв. за домуващи? Това ли е грижата за пловдивчани? Това не е ли увеличаване на данък живущи?

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (8)

Още по темата (2384):
12.05.2024 Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край
10.05.2024 Кое го прави по-голям от останалите?
05.05.2024 Пловдивчанин: Някой си затваря очите!
05.05.2024 Сигнал за нарушение в пловдивски мол
05.05.2024 На "баровци" им се свидят по 2 лева, влече ги безплатното
04.05.2024 Пловдивчанин: Правопропорционална зависимост между наглостта и големината на колата
Още новини от Новини от Пловдив:
МВР министърът: Какво има да се коментира? Не виждате ли останкит...
Пловдив е един от най-големите доставчици на хранителни стоки
Вижте как осъмна лобното място на Кристиан и Теодора на бул. "Рус...
Любимци на публиката идват в Пловдив
"Дни на музиката в Балабановата къща" в предаването "Цветовете на...
Рали шампион: Ако аз трябва да мина с 200 км/ч по този участък пр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).