"Чистота" с втори опит за покупка на нови коли

Автор: Мария Морунова
Коментари (0)
08:42 / 18.04.2019
1783
ОП "Чистота" пусна нова поръчка за покупка на 5 нови автомобила за нуждите на предприятието, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Още в края на миналата година общинското предприятие обяви търг за нова техника, но по обособената позиция за 5 автомобила поръчката бе прекратена. Причината - избраната фирма отказа да подпише договор с "Чистота".

Така поръчката е обявена отново. Стойността й е 75 хил. лева без ДДС. Към участниците има изискване да са изпълнили през последните 3 години най-малко 3 доставки, сходни или еднакви с предмета на обществената поръчка. Също така трябва да могат да осигурят сервизно обслужване на предложените автомобили в рамките на гаранционния срок. За тази цел участниците следва да имат на разположение оторизирана сервизна база на територията на община Пловдив. Оферти се приемат до 16 май, а на 17 май ще бъдат отворени.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).