Четирима пловдивчани са заподозрени за опити за кражби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:43 / 13.12.2016
2367
Четирима пловдивчани са заподозрени за опити за кражби. Вчера в Трето РУ постъпила информация от 55-годишен шофьор, че в нощта срещу събота на бул. "Васил Априлов" било проникнато противозаконно в таксиметровия му автомобил "Шевролет" чрез разбиване ключалки на вратите. 

В хода на предприетото разследване служителите влезли в дирите на извършителите - трима мъже на 46, 25 и 24 години и 17-годишен тийнейджър. Те са задържани за едно денонощие. Работата по случая продължава под наблюдението на Районна прокуратура - Пловдив. 

Същия ден подобна мярка за неотклонение е взета и спрямо 57-годишен криминално проявен пловдивчанин. Около 9.30 часа на територията на автогара в Асеновград мъжът се опитал да открадне 200 лева от паркиран автобус, но бил заловен и отведен в районното управление. Срещу извършителя е образувано бързо производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
МВР министърът: Какво има да се коментира? Не виждате ли останкит...
Пловдив е един от най-големите доставчици на хранителни стоки
Британски студент, убил моторист, прояви претенции в Пловдив
Вижте как осъмна лобното място на Кристиан и Теодора на бул. "Рус...
Любимци на публиката идват в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).