Червен зам.-кмет се държи неадекватно, пак срами Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
17:14 / 30.09.2010
4375
Официално предложение Нона Караджова да бъде обявена за най-големия дарител, а Симеон Дянков - за най-големия благодетел на общината, червеният заместник-кмет Александър Константинов е внесъл при главния секретар Борислав Инчев, предаде се репортер на Plovdiv24.bg

Номинациите му били по повод обявения от Националното сдружение на общините конкурс за особено заслужили личности.

"Сигурно ще спечелим с г-жа Караджова. Какво по-голямо дарение от 30 хиляди тона боклук? А Дянков толкова добрини направи тази година за Пловдив, че в категорията "благодетел" няма конкуренция", злъчно коментира Константинов временния резултат в обявената от общинската администрация война на правителството.

Засега и за боклука, и за спрения 30-милионен заем козовете са у хората на премиера. Той пък препраща всяка отправена към него топка в градината на тройната коалиция, за което на местна почва като матросовец му отмъщава Константинов.

Награда той е измислил и за транспортния министър Александър Цветков, който тази сутрин хвърли бомбата, че общината правела нагласени конкурси за превозвачи. Зам.-кметът писмено щял да предложи на председателя на Общинския съвет Илко Илиев да се раздели с така скъпото за него "Златно магаре", дарено му от Димитър Керин, за да го връчат на Цветков.

С тези си номинации "червеният" зам.-кмет лепна поредното срамно петно върху репутацията на местното управление и като цяло на града ни.

Може би е по-разумно в БСП да се впрегнат да поработят, за дa умилостивят държавната власт. С цинизми и каруцарски обиди едва ли това ще се случи?

Подобно петно преди време лепна на града ни и "културната" кметица Петя ГоговаТогава тя подари руло тоалетна хартия на чешкия творец Давид Черни. И до ден днешен Гогова остана популярна сред пловдивчани единствено и само с тази си просташка постъпка и така и не успя да "блесне" с управленски умения.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(C) ПОТВ

Виж коментарите (22)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).